Pistol de injecție rapidă pentru mașina de înșurubat cu acumulator

Transformă mașina de înșurubat în pistol de injecție

Revoluționează modul în care lucrezi cu ajutorul pistolului de injecție rapidă pentru mașina de înșurubat de la Alsafix.

Fie că este vorba de lucrări de mare anvergură, în construcții sau producția de mobilier, ori de activități simple de DIY sau montare de fereste, aplicarea din tub a siliconului, masticului, adezivului sau rășinei poate fi o operație ce consumă timp și necesită multă îndemânare pentru un flux constant de substanță.

Adaptor de injecție Alsafix

Transformă mașina de înșurubat din trusa ta de unelte în pistol de injecție rapidă

Soluția pe care o aveai la îndemână până acum erau aplicatoarele profesionale cu acumulator, scumpe și dedicate unei singure operațiuni. Cu noul pistol de injecție rapidă de la Alsafix și folosind mașina de înșurubat din trusa ta de unelte, poți să ai în doar câțiva pași un aplicator rapid, eficient, precis și accesibil ca preț.

Cu ajutorul pistolului de injecție rapidă pentru mașina de înșurubat câștigi o viteză de aplicare de 4-5 ori mai mare decât atunci când aplici manual, iar siliconul se aplică ușor, constant și fără întreruperi.

Se potrivește perfect cu orice mașină de înșurubat care are cuplu reglabil (max=10 NM).  Se asamblează ușor și poți aplica cu ajutorul adaptorului atât silicon, mastic, cât și adeziv sau rășină.

Tuburile care pot fi utilizate împreună cu pistol de injecție rapidă sunt cele de 165 ml și 300 ml (diametru maxim tub = 50 mm, lungime maxima tub = 210 mm).

Mai multe detalii despre adaptorul de injectie Alsafix